• Ervaringen

  Oud-deelnemers in beeld en aan het woord over hun Mini-Sabbatical. Laat je inspireren! Als je na het bekijken van de filmpjes nog meer wilt weten over ervaringen van oud-deelnemers, dan is het mogelijk om in contact gebracht te worden met één van de oud-deelnemers.

  Virginia

  "Indrukwekkend en leerzaam. Ik ben tot mezelf gekomen."

  Virginia ten Braak,
  werkt mee in eigen zaak
  en schildert graag.

 • Isabelle

  "Tijdens mijn Mini-Sabbatical heb ik een heel lange weg gelopen binnen heel korte tijd. Muren van angst in stukken geslagen. Ongelooflijk!"


  Isabelle Fabre,
  yogadocent, 52 jaar.
 • Marjanne

  "Ik heb de Mini-Sabbatical als bevrijdend ervaren! Door te bewegen voel ik de energie weer door mijn lijf stromen. De coaching gaf mij de eyeopener dat ik eigenlijk geen 'harmers' (belemmeringen) meer heb! De camera en 't mezelf op beeld zetten en terugzien geeft mij zelfvertrouwen."  Marjanne Bouwmeester,
  bedrijfsmaatschappelijk werker, 34 jaar.
 • Ria

  "Het was voor mij verhelderend om door de "beweging" in een diepere laag een patroon van mezelf te ontdekken. De Mini-Sabbatical was een cadeau aan mezelf, ik zou het iedereen gunnen om in de rustgevende omgeving dingen van jezelf te kunnen ontdekken en uitwerken."  Ria Broeken,
  zelfstandig adviseur/projectleider,
  45 jaar.
 • Anouk

  "En dan steeds weer die heerlijke drankjes en hapjes na inspannende momenten. Iedere keer op een andere plek werden we verwend door lekkers. De ene keer op een picknickkleed, de andere keer aan een statafel onder de rozen. Ook gewoon heerlijk om even bij de koks in de keuken te kletsen over heel iets anders."

  Anouk Hoeksema,
  kunstenares, 39 jaar.